Creatieve binnen- en buitenreclame, vormgeving en drukwerk.

Wij ontwerpen uw flyer, folder, brochure, gevelreclame, autobelettering of beurspromotie. Uw doelgroep en doelstellingen staan hierin centraal. DKdesign neemt u graag alle zorg uit handen. Van ontwerp tot drukwerk. Ook voor het verspreiden van drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Herkenbaarheid en indruk maken, dáár draait het om!

De vormgeving en de visuele identiteit vormen voor een belangrijk onderdeel het gezicht van uw bedrijf. Bij het ontwerp van uw reclameboodschap houden wij uw huisstijl ontwerp natuurlijk goed in de gaten om een optimale herkenbaarheid te waardborgen. Uw reclame uiting moet opvallen en prikkelen. Daar zorgen wij voor!

Reclame- en promotiedrukwerk

Indien gewenst verzorgen wij tevens het bedrukken van uw reclame en beurspromotie. Wij adviseren u op het gebied van papierkwaliteit, oplagen en speciale afwerkingen. We bedrukken niet alleen flyers, folders en brochures, maar ook alle vormen van promotie drukwerk zoals beursbanners, beursstands, spandoeken, vlaggen, premiums en relatiegeschenken met uw logo. Wij ontzorgen u van ontwerp tot levering bij u aan de deur! Alles onder één dak, dat is onze kracht!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

DKDESIGN
Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Mispelgaarde 1 ( Postadres )
3344 DE Hendrik Ido Ambacht
Nederland

06 53 15 63 75
info@dk-design.nl
www.dk-design.nl