LOGO ONTWERP RIDDERKERK

Ben je op zoek naar een professioneel logo ontwerp Ridderkerk? Of wellicht kan je huidige logo wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij helpen je hiermee graag verder.

Een goed logo ontwerp geeft in één enkele oogopslag een eerste indruk van je bedrijf of organisatie. Het is een kenmerkend onderdeel van je visuele identiteit. Je zou ook kunnen zeggen: Het imago van je onderneming om je te kunnen onderscheiden van je concurrenten. Samen met jouw gaan wij op zoek naar de juiste uitstraling voor de te bereiken doelgroep. Of dit nu klassiek en luxe is of juist strak en modern.

In een kennismakingsgesprek gaan wij samen achterhalen wat je doelstellingen zijn en wat je uit wilt stralen. Met deze in ons achterhoofd vragen wij je om een aantal voorbeelden te zoeken van logo’s die je aanspreken. Hierin gaan wij kijken of we overeenkomsten kunnen vinden. Vanuit deze basis gaan we starten met het ontwerpen van het nieuwe beeldmerk van je onderneming. We starten met het maken van verschillende schetsen en vervolgens worden de beste concepten hiervan uitgewerkt op de computer.

Na meerdere revisierondes waarop je uiteraard steeds feedback kan geven, komen wij tot het eindresultaat: Een logo met de ideale uitstraling en wat het juiste gevoel over kan dragen.

Dus neem contact op voor een logo ontwerp Ridderkerk.

 

ONZE WERKWIJZE

1. vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen gaan we voor u aan de slag om een passende offerte op te stellen. U ontvangt vooraf altijd geheel vrijblijvend een offerte voor het gehele project. Dus geen verassingen achteraf.

2. Advies op maat

In een kennismakingsgesprek gaan wij samen achterhalen wat je doelstellingen zijn en wat je uit wilt stralen. Met deze in ons achterhoofd vragen wij je om een aantal voorbeelden te zoeken van logo’s die je aanspreken.

3. uitvoering

Hierin gaan wij kijken of we overeenkomsten kunnen vinden. Vanuit deze basis gaan we starten met het ontwerpen van het nieuwe beeldmerk van je onderneming. Binnen een dag ontvangt u een eerste ontwerp.

4. oplevering

Als het werk uitgevoerd is bekijk ik samen met u of alles naar wens is. U betaald pas als u 100% tevreden bent. Na ontvangst van betaling ontvang u het nieuwe logo in alle gewenste bestandsvormen.

RECENT GELEVERD

WILT U GRAAG EEN NIEUW LOGO EN/ OF EEN HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN?

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een logo laten ontwerpen, onze diensten en producten of wilt u even sparren? Wij komen graag in contact om, samen met u, de juiste merkstrategie voor uw organisatie te bepalen en unieke creaties te verzorgen.

DKDESIGN
Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Mispelgaarde 1 ( Postadres )
3344 DE Hendrik Ido Ambacht
Nederland

06 53 15 63 75
info@dk-design.nl
www.dk-design.nl