VORMGEVING, ALTIJD UNIEK DOOR UW EIGEN VERHAAL

Authentieke en unieke vormgeving, daar worden we bij DKdesign blij van! Het is onze passie om te zorgen voor een doeltreffend ontwerp voor uw huisstijl en communicatiemiddelen te creëren waar onze klanten trots op zijn! Door goed te luisteren kunnen we passende ontwerpen maken en zo écht een toegevoegde waarde leveren voor uw merk.

HOE GAAN WE TE WERK?

We zorgen er altijd voor dat een huisstijl ontwerp aansluit op de merkstrategie en dus volledig afgestemd wordt op de visie van de ondernemers. Een bedrijfslogo laten maken is iets wat goed doordacht moet worden, zodat het aan de belangrijkste eisen van een succesvol ontwerp voldoet. Deze dient namelijk modern, herkenbaar en gebruiksvriendelijk te zijn zodat het toegepast kan worden op alle mogelijke ondergronden.

UW EIGEN HUISSTIJL HANDBOEK

Het gebruik van de huisstijl op verschillende communicatiemiddelen kan worden vastgelegd in een uitgebreid huisstijlhandboek. Hierin worden uitgangspunten en regels voor het gebruik van de huisstijl binnen en buiten de organisatie vastgelegd. Tegen scherpe tarieven kunnen wij dit produceren en ontvangt u het handboek zelf. Wij gebruiken het als leidraad om de huisstijl overal consistent door te voeren en te bewaken in de toekomst.

LOGO'S

Een greep uit recent geleverde logo's

WILT U GRAAG EEN NIEUW LOGO EN/ OF EEN HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN?

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een logo laten ontwerpen, onze diensten en producten of wilt u even sparren? Wij komen graag in contact om, samen met u, de juiste merkstrategie voor uw organisatie te bepalen en unieke creaties te verzorgen.

DKDESIGN
Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Mispelgaarde 1 ( Postadres )
3344 DE Hendrik Ido Ambacht
Nederland

06 53 15 63 75
info@dk-design.nl
www.dk-design.nl