GEMEENTE ZWIJNDRECHT

Zwijndrecht is van oorsprong een tuindersdorp, tussen de steden Dordrecht en Rotterdam. In de zeventiende eeuw was Zwijndrecht vooral door de vruchtbare grond de moestuin van deze steden. Later had Zwijndrecht één van de grootste veilingen. Die bevond zich direct langs de spoorlijn. De gunstige ligging van Zwijndrecht, met een enorme afzetmarkt in de directe omgeving, was en is van grote betekenis voor de handel. Halverwege de 19e eeuw kwamen enkele industriebedrijven naar Zwijndrecht, waaronder een glasfabriek, een bierbrouwerij en een chocoladefabriek. Er waren in die tijd drie scheepstimmerwerven.
Eind 19e eeuw kwamen er grotere industrieën, onder andere rijstpellerij Euryza, een flessenfabriek en een aantal chemische fabrieken, waaronder Van de Bergh en Jurgens (het tegenwoordige Unimills) en de chemische industrie Hercules. Dit is vooral te danken aan de goede bereikbaarheid over het water. In de gemeente Zwijndrecht zijn de vroegere dorpen Meerdervoort, Heer Oudelands Ambacht, Groote Lindt en Kijfhoek opgegaan.

Al jaren verzorgen wij het ontwerp en drukwerk tijdens evenementen en gemeenteraadsverkiezingen in de Gemeente Zwijndrecht. Ook hebben wij een digitale hulp ontworpen in de vorm van een smartphone. Hieronder een aantal voorbeelden van onze ( recent ) geleverde diensten.

MEER ZIEN?

DKDESIGN
Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Mispelgaarde 1 ( Postadres )
3344 DE Hendrik Ido Ambacht
Nederland

06 53 15 63 75
info@dk-design.nl
www.dk-design.nl