Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, alles op het gebied van drukwerk!

Wij verzorgen professioneel drukwerk voor al uw huisstijldragers. Denk daarbij aan: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, nottieblokken, pennen, bedrijfskleding etc. Wij verzorgen dit met veel enthousiasme, ervaring én passie voor het vak. Bij ons kunt u alle soorten drukwerk bestellen wat wenselijk is voor uw bedrijf of organisatie. Wij leveren de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen van Nederland, dát is DKdesign!

Hoe ervaring het verschil maakt

We mogen misschien pas acht jaar bestaan, onze ervaring in drukwerk, print en printmanagement gaat jaren verder terug. We waren de eerste die rond de eeuwwisseling print naar het internet brachten, en in de 20 jaar daarna leerden we hoe we ambachtelijk vakmanschap met technologie moesten combineren.

Het team achter DKdesign heeft tientallen jaren ervaring in vele disciplines binnen het grafisch vak en geen enkele opdracht is ons dan ook te gek. Dat maakt ons anders dan traditionele online aanbieders. Heb je iets afwijkends? Ons Printmanagement team staat voor je klaar. Geef je de voorkeur aan de persoonlijke relatie in plaats van het online bestellen? Dan staan we voor je klaar. Ook dat is DKdesign.

SNELLE LEVERTIJD

BESPAAR TOT WEL 30% OP DRUKWERK

ALTIJD GRATIS VERZENDING

ALTIJD GRATIS BESTANDCONTROLE

DKDESIGN
Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Mispelgaarde 1 ( Postadres )
3344 DE Hendrik Ido Ambacht
Nederland

06 53 15 63 75
info@dk-design.nl
www.dk-design.nl